in

Клаксон “Козел” та три нові гри: Tesla випустила різдвяне оновлення електромобілів

Tesla спеціально до Різдва випустила чергове святкове оновлення електромобілів.

Засновник компанії Ілон Маск назвав оновлення 2020.48.26 не останнім цього року і пообіцяв ще новинки.

Перш за все був оновлений користувацький інтерфейс – оточення автомобіля стало крупнішим та більш доступним. Крім того саме управління автівки перемістили в розділу Управління в Програмне забезпечення.

Цього різдвяного ранку власники електромобілів отримали доступ до трьох нових ігор – покрокова стратегія, рольова екшен-гра і складний пасьянс.

The Battle of Polytopia – це покрокова стратегія в жанрі 4X, до якого належать такі легендарні серії, як Civilization, Stellaris, Heroes of Might and Magic і Rome: Total War. Cat Quest – це екшн з елементами рольової гри, що віддалено нагадує Diablo або Skyrim. І остання гра – всім відомий Solitaire.

Також Маск запропонував клієнтам Tesla змінити звучання своїх електромобілів.

“Змініть звуковий сигнал свого автомобіля на звуки козла, змії, саксофона, вітру або святковий джингл за допомогою останнього оновлення програмного забезпечення Tesla!”, – написав він в Twitter.

https://www.instagram.com/p/CJRgUeUnBNI/

Як раніше повідомляв Autogeek, до тестування бета-версії автопілота Full Self-Driving (FSD) обмежена група власників автомобілів Tesla приступила в листопаді цього року. Розширити кількість його користувачів компанія планувала до кінця 2020 року. Але, як написав у Twitter глава Tesla Ілон Маск, свій програмний пакет Full Self-Driving компанія випустить на початку 2021 року й запропонує за щомісячною передплатою.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ford Mustang Mach-E: перший тест-драйв нового електромобіля

Автофіксація порушень ПДР запрацювала у Львівській області: де встановлені камери