in

Яким буде електричний позашляховик Cadillac: опубліковано перші ексізи

Компанія Cadillac випустила ескіз, на якому зображений невідомий позашляховик марки з дуже агресивним дизайном. Зображення опубліковано в Instagram-профілі GM Design. Як повідомляє Motor1, мова може йти про новий електричний позашляховик бренду, який за своїми розмірами зрівняється з Escalade. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Судячи з ескізу, дизайн новинки буде нагадувати електричний кросовер LYRIQ. Автомобіль отримає вертикальні ходові вогні, великі колісні диски й решітку радіатора темного кольору з фірмовим логотипом. Не виключається, що машина може розділити платформу з відродженим Hummer, якій повинен дебютувати 20 жовтня нинішнього року. Якщо проєкту в результаті буде дано “зелене світло” машина повинна отримати відразу кілька електродвигунів і систему повного приводу.

Першим серійним елекрокаром Cadillac став повнопривідний кросовер LYRIQ з трьома рядами сидінь. Новинка побудована на новій модульній платформі для “зелених” автомобілів, яка може масштабуватися для виробництва машин різних розмірів і класів. Шасі розроблялося власними силами General Motors. На одній зарядці кросовер може проїхати до 500 кілометрів. Виробництво автомобіля налагоджене на заводі Detroit-Hamtramck в штаті Мічиган.

Як раніше повідомляв Autogeek, в Cadillac пояснили значення назви першого електричного кросовера бренду – Lyriq.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

220 км на одному заряді: новий Mercedes eCitaro G став першим серійним електробусом із твердотільним акумулятором

Електричне крос-купе Honda SUV e:concept позбавили бокових дзеркал та дверних ручок