in

1305 сил та 2 секунди до сотні: представлено ефектний електричний суперкар HiPhi A

Китайський виробник електромобілів представив суперкар HiPhi A з трьома електромоторами та феноменальною динамікою – новинка здатна розганятись з місця до 100 км/год за 2 секунди.1305 сил та 2 секунди до сотні: представлено ефектний електричний суперкар HiPhi A

Відомо, що на авто встановлено один двигун ззаду та два спереду. Сумарно вони видають 1305 к.с. Тяга розподіляється між усіма чотирма колесами. З місця до першої сотні китайський електромобіль “вистрелює” за 2 секунди, а максимальна швидкість новинки становить вражаючі для електромобілів 300 км/год.

Компанія HiPhi, яка стверджує, що чотиридверний суперкар є результатом співпраці з WESAIL New Energy Automotive, оснастила A рульовим керуванням задніх коліс, адаптивною підвіскою та інноваційним розподілом крутного моменту. Чотиридверне авто, що базується на моделі Z, ззовні можна відрізнити по великому антикрилу ззаду, більших колесах, а також матовій фарбі і кузовних панелях з карбону.

На жаль, на даний момент китайський автовиробник старт продажів та навіть попередні ціни на надшвидку новинку тримає у секреті. Також невідомо, чи потрапить модель у Європу, де HiPhi має намір продавати седан Z та позашляховик X.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, у Києві вперше помічено китайський електрокросовер HiPhi X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від виробника смартфонів: електромобіль Xiaomi SU7 показали на офіційних фото

За ціною 20 000 євро: Renault готує електромобіль Twingo