in

Від $75 200: електричний пікап Chevrolet Silverado EV отримав одразу кілька нових версій

Компанія Chevrolet суттєво розширила модельний ряд електричного пікапа Silverado EV. Американський автовиробник додав комплектацію LT середнього рівня, а також батареї Standard і Max Range. Останнє заслуговує особливої ​​уваги, оскільки воно збільшує запас ходу пікапа до792 км.

Ціни на пікап у версії LT починаються з 75 195 доларів, що робить її на 14 200 доларів дешевшою, ніж топовий RST. Модель оснащена унікальним переднім бампером, підсвіченою емблемою та 18-дюймовими колісними дисками. До них приєдналися задні двері Multi-Flex, а також шість кольорів, включаючи ексклюзивний для LT Blue Smoke Metallic.

Chevrolet не вдавався в деталі, але підтвердив, що новий варіант Silverado EV має 11,3-дюймову цифрову панель приладів і 17,7-дюймову інформаційно-розважальну систему.

Авто приводиться у рух силовою установкою з повним приводом і парою електромоторів, що разом виробляють до 645 к.с. Тягова батарея Extended Range дозволяє електромобілю проїхати  до 657 км на одному заряді. Авто підтримує швидкісну зарядку постійним струмом потужністю до 300 кВт.

Головна новинка – це версія Max Range, яка коштує щонайменше 77 795 доларів. Її запас ходу становить 792 км. Поставки оновлених електричних пікапів мають розпочатися до кінця року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, новий Chevrolet Bolt стане кросовером та дебютує у 2025 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

З запасом ходу 812 км: США починають комерційну експлуатацію електричних літаків Alice

Для двигунів на 1000 сил: у Детройті почнуть випускати вдосконалені морські батареї