in

Додали обладнання на $10 000: електромобіль Volkswagen ID.Buzz перетворили на стильний кемпер

Компанія Peace Vans представила нову лінійку аксесуарів, яка перетворює електричний фургон на повноцінний кемпер. Це гарна новина для покупців, враховуючи, що раніше у компанії заявили, що наразі на ринку недостатньо попиту на створення фірмових кемперів ID.Buzz California.

Зазначається, що Peace Vans змогла отримати доступ до прототипу ID.Buzz, що дозволило їй розробити три різні пакети оновлень до того, як оновлений електричний фургон почне виходити на дороги загального користування.

Найпростіша опція, доступна для ID.Buzz, відома просто як Buzz.Box. У цьому випадку замість третього ряду встановлюється невелика кухонна гарнітура з мийкою, плитою на ізобутані та маленьким 25-літровим холодильником. Спеціальний бокс містить висувні ящики для економії місця та кілька відділень для зберігання, включно з місцем для зберігання заводського зарядного кабелю фургона. Також є бездротовий зарядний пристрій для смартфона. Вартість Buzz.Box починається з 7995 доларів.

Тим, хто хоче підготувати свій ID.Buzz до нічних пригод, було б розумно вибрати Buzz.Box.Sleeper. Він включає той самий стандартний пакет, але тепер до нього також додається платформа для сну з великим ліжком. Ціна цього пакету – від 10 995 доларів.

Найбільш вражаючою пропозицією Peace Vans є набір Buzz.Camper. Відомо, що кемпер у цьому виконанні матиме повністю обладнану кухню з раковиною та холодильником. На попередніх фотографіях також видно велику обідню зону, яка легко перетворюється на спальню.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, LG представила незвичний кемпер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Tesla нарощує виробництво електричних вантажівок Semi: опубліковані фото

Від $25 000: BYD представив новий стильний седан на електротязі