in

Найдешевший гібридний: кросовер другого покоління MG ZS показали офіційно

Компанія MG показала кросовер ZS другого покоління. Цікаво, що прем’єра авто відбулася не в Китаї, а в Європі. MG ZS майже не змінився у розмірах (4,3 м у довжину) та зберіг загальний консервативний настрій.

Зазначається, що новий MG ZS має стати найдоступнішим гібридним кросовером на ринку Європи. Поки що оголошена лише ціна у Британії (від 22 тисяч фунтів стерлінгів), і там вона дійсно нижча, ніж за гібридні версії моделей Nissan Juke, Renault Captur або Hyundai Kona. Причому MG ще й пропонує дуже гарний базовий набір оснащення: шість подушок безпеки, клімат-контроль, камера заднього виду та адаптивний круїз-контроль MG Pilot.

За технікою MG ZS уніфіковано з хетчбеком MG3, який дебютував у Європі півроку тому. Силова установка Hybrid+ зроблена з акцентом на електричну частину. Чотирьохциліндровий “атмосферник” на 1,5 літри, що працює за економічним циклом Аткінсона і має термічну ефективність 41%, видає лише 102 к.с. та 128 Нм. А тяговий електромотор, який вбудований у триступінчасту автоматичну коробку передач, розвиває 136 к.с. та 250 Нм.

Пікова потужність системи – 196 к.с., але при звичайній експлуатації налаштуваннями передбачено чіткий «розподіл праці»: розганяється MG ZS переважно на електротязі, а для підтримки швидкості використовується ДВЗ. Тягова батарея ємністю всього 1,83 кВт*год встановлена ​​під заднім сидінням, зарядити її від розетки не можна. Кросовер спорядженою масою 1410 кг може набрати сотню за 8,7 с, максимальна швидкість – 167 км/год.

Новий MG ZS вийде на ринки Великобританії та Євросоюзу вже у жовтні, машини поставлятимуть із Китаю. Згодом гаму поповнить електрична версія, а ось чисто бензинові модифікації SAIC підготує тільки для продажу поза Європою, як це вже сталося з тим же хетчбеком MG3.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, MG представив друге покоління популярного хетчбека та перетворив його на гібрид.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Лише за $7 на день: електричний кросовер Hyundai Casper EV можна орендувати дешевше авто з ДВЗ

Найбільший електричний: Smart офіційно представив новий повнорозмірний кросовер