in ,

$8600 за новий електромобіль з надувним матрацом: представлено Wuling Bingo від GM

Місцевий бренд продав понад 16 000 одиниць минулого місяця.

General Motors через своє спільне підприємство з SAIC і Wuling Motors продає досить цікаву пропозицію у вигляді Wuling Bingo EV, який є міським малолітражним автомобілем з нульовими викидами, вартість якого в Китаї починається всього з 8600 доларів США.

Запущений у березні Bingo викликав великий інтерес з боку китайських покупців, отримавши 16 383 замовлень на доставку в квітні, що досить непогано для абсолютно нової моделі.

З такою доступною початковою ціною не дивно, що милий маленький хетчбек Wuling викликав великий інтерес на одному з найбільш конкурентних ринків електромобілів у світі. У Китаї Bingo EV конкурує з нещодавно представленим BYD Seagull, який є ще одним невеликим доступним електромобілем, хоча й трохи дорожчим, починаючи приблизно з 11 000 доларів.

Розміри: 3,95 метри в довжину, 1,70 м в ширину і висота 1,58 м. Bingo оснащений одним електродвигуном, який пропонується в двох варіантах: 41 кінська сила і 110 Нм крутного моменту, або 68 к.с. і 150 Нм крутного моменту.

Крім того, доступні два варіанти батареї: батарея на 17,3 кіловат-години, яка повинна забезпечувати запас ходу 203 км, і батарея ємністю 31,9 кВт-год, що за стандартом CLTC, забезпечує 333 км.

Всередині Wuling Bingo має чотири сидіння, вкриті штучною шкірою, і подвійний екран на приладовій панелі, розділений на 7-дюймову цифрову панель приладів і 10,25-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, що створює компонування, схоже на Mercedes-Benz.

Але однією з найцікавіших особливостей Bingo є, мабуть, додатковий надувний матрац, який можна розмістити за передніми сидіннями та використовувати для кемпінгу.

Однак, окрім дивних функцій, ця дрібниця, разом з іншими електромобілями китайського виробництва – є доказом того, що електромобілі не повинні коштувати, як крило від літака. У Сполучених Штатах найдешевшим новим електромобілем у продажу є Chevrolet Bolt EV, який незабаром піде на пенсію, вартість якого стартує від 26 500 доларів, тому це досить велика різниця.

Раніше AUTOGEEK повідомляв: За принципом IKEA: у Швеції випустять електромобіль-конструктор за 10 000 євро

По матеріалам: insideevs.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

$60 на місяць: Mercedes-Benz запустили цікаву підписку для власників автомобілів

Кількість електромобілів в Україні протягом квітня зросла більше, ніж на 2 000 штук