in

1100 “сил” та менше 2 секунд до “сотні”: Mullen анонсував екстремальний електричний кросовер

Mullen Automotive анонсував свій перший серійний електромобіль. Мова йде про спортивний кросовер з екстремальними характеристиками, офіційна презентація якого запланована на 20 серпня. Модель, яка отримала назву Five RS, зможе розганятись до 322 км/год.

Новинка оснащена електричною силовою установкою сумарною потужністю 1100 к.с. Завдяки системі повного приводу та малій вазі кросовер зможе розганятись з місця до першої “сотні” за 1,9 секунди.

Автовиробник каже, що Five RS буде більше, ніж просто ефектним кросовером завдяки спортивній підвісці, великим переднім і заднім шинам розмірністю 325/35R21 і гальмам, розробленим спеціально для цієї машини.

В Mullen кажуть, що у рамках презентації буде організовано навіть невеликий тест-драйв новинки. Але потенційних покупців поки за кермо пускати не будуть. Однак вони зможуть покататися разом із професійним автогонщиком, щоб зрозуміти усі можливості новинки. Усі технічні подробиці новинки з’являться вже найближчими днями. Проте у Mullen стверджують, що Five матиме тягову батарею ємністю 95 кВт*год, щоб забезпечити запас ходу у 523 км на одному заряді.

Зазначається, що Mullen також працює над електричними комерційними автомобілями для операторів автопарків. Машини будуть виготовлятись на заводі в Туніці, штат Міссісіпі, США.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, електромобіль Fisker зможе долати близько 1000 км без підзарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Наступне покоління пікапа Nissan Frontier може стати електромобілем: подробиці

Не без електрифікації: Infiniti представила концепцію флагманського позашляховика QX Monograph