in

Китайський електрокросовер GAC Aion LX матиме 600 км запасу ходу і коштуватиме від $35000

Китайський ринок по праву можна назвати лідером за кількістю електромобілів.

Компанія GAC показала свій новенький електричний кросовер, який має стати одним із найкращих в Китаї.

Автомобіль Aion LX у китайців вийшов доволі габаритним. Його довжина досягає 4 786 мм, ширина – 1 935 мм, висота – 1 685 мм, а колісна база – 2 920 мм.

Клієнтам GAC буде доступно декілька версій електромобіля. Базова модель передбачає електричний двигун на 184 к.с. і можливість проїхати на одній зарядці до 520 кілометрів. Середній варіант оснастили мотором на 204 к.с., він має 650 кілометрів пробігу. І остання повноприводна двохмоторна версія має 408 коней під капотом і може проїхати трішки менше 600 кілометрів.

Відмітимо, що дані по пробігу представлені по застарій системі NEDC, тому від зазначених вище цифр можна спокійно відмінусувати 200 кілометрів.

Внутрішній дизайн – елегантний і лаконічний. На передній панелі встановлені екрани і є лиш мінімальній набір кнопок, а салон оздоблений дорогими матеріалами.

Автомобіль буде комфортним не тільки для водія, а і пасажирів. Так, задні сидіння можна не тільки регулювати, а й навіть розкласти спеціальну підставку для ніг.

Компанія відкрила замовлення для клієнтів з Китаю. Aion LX в базовій модифікації обійдеться в 35 000 доларів, а найдорожчу версію оцінили в 49 000 доларів.

Як раніше повідомляв Autogeek, GAC Motor на автосалоні в Детройті представив електромобіль Entranze, який за зовнішнім виглядом схожий на кулю, а внутрішній дизайн нагадує салон літака.

По матеріалах: techgenyz.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Страхування електромобілів: Tesla запустила власну послугу для обраних власників

Схожий на Audi Q3: Електричний кросовер NIO ES3 побачить світ ще до кінця 2019 року