in

За перший рік виробництва було продано 20 000 електромобілів Porsche Taycan

В перший рік виробництва компанія Porsche змогла продати 20 000 електромобілів Taycan.

Саме ця автівка стає однією з найбільш продаваних моделей бренду.

Після оприлюднення результатів продажів в компанії підтвердили, що порівняно з рекордним 2019-им, загальний обсяг поставок автомобілів скоротився на 3%. Проте автовиробник повністю задоволений результатами, враховуючи який ажіотаж на ринку створив електричний Taycan.

“Криза, пов’язана з коронавірусом, кинула нам виклик. Проте ми змогли зберегти рівень поставок цього року стабільним. На привабливий асортимент, успішний запуск Taycan та харизма бренду посприяли позитивному результату у ці непрості для автомобілебудування часи”, – зазначив член виконавчої ради з продажу та маркетингу в Porsche AG Детлев фон Платен.

Незважаючи на шеститижневу паузу у виробництві протягом 2020 року компанія продала 20 015 електромобілів.

Як раніше повідомляв Autogeek, американський астронавт Чарльз Мосс «Чарлі» Дьюк-молодший, який став десятою людиною, що ступила на Місяць та одним з шести, кому довелося випробувати місяцехід (LRV) на її поверхні, вперше сів за кермо електромобіля. Першу у своєму житті земну поїздку на електрокарі 85-річний астронавт здійснив за кермом Porsche Taycan.

По матеріалах: electrek.co.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Sony показала на відео реальні тести свого електромобіля VISION-S

Найпопулярнішим електромобілем 2020 року в Європі став Renault ZOE, а гібридом – Mitsubishi Outlander PHEV: опубліковано рейтинг