in

Замінить бестселер бренду: електричний кросовер MG ES5 показали офіційно

Компанія SAIC-MG представила в Китаї новий електричний кросовер, який, як очікується, стане заміною популярній моделі ZS EV на експортних ринках, включаючи Європу, Британію та Австралію.

Нагадаємо, що MG ZS нового покоління також дебютував цього року, але став лише гібридним, відмовившись від повністю електричного варіанту. Замість того, щоб прийняти подібний дизайн для наступника електричного ZS EV, компанія вирішила випустити зовсім іншу модель.

Електричний позашляховик має довжину 4476 мм, що робить його на 162 мм довшим за попередній ZS EV. Велика частина додаткової довжини припадає на колісну базу, яка була розтягнута до 2730 мм.

Зазначається, що MG ES5 використовує модульну платформу MSP, як і хетчбек MG4. Він приводиться в дію одним електродвигуном на задній осі, що видає 168 к.с. і 250 Нм. Незрозуміло, чи отримає модель у майбутньому більш потужні версії з двома двигунами.

У Китаї кросовер отримає три варіанти ультратонкого літій-залізо-фосфатного акумулятора, виготовленого спільним підприємством SAIC-CATL. Відомо, що найбільша батарея матиме ємність 62,2 кВт*год, забезпечуючи максимальний запас ходу до 525 км. Очікується, що вихід MG ES5 на експортні ринки відбудеться в 2025 році.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, MG представив друге покоління популярного хетчбека та перетворив його на гібрид.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Китайці готують ефектний електричний седан Hongqi E009

Дебют вже наступного року: кросовер Nissan X-Trail вперше отримає плагін-гібридну версію