in

Електричний пікап Tesla Cybertruck отримав фірмовий автопілот

Деякі електропікапи Tesla Cybertruck нарешті можуть використовувати програмне забезпечення Supervised Full Self-Driving від Tesla майже рівно через десять місяців після першого випуску авто.

Попередні електромобілі, випущені Tesla, як-от Model 3 і Model Y, мали доступ до сучасних версій програмного забезпечення Tesla Autopilot або FSD одразу після випуску. Однак ці транспортні засоби мають відносно схожі розміри, набори датчиків і механізми керування, що й інші автомобілі Tesla, тобто для їх роботи не потрібно багато змін у програмному забезпеченні.

Cybertruck, однак, значно відрізняється від будь-якого іншого транспортного засобу модельної лінійки Tesla. Тож, коли Cybertruck вперше з’явився, він довгий час не мав доступу до цієї функції.

Відомо, що електропікап отримав версію FSD 12.5.5, що є найновішою доступною версією FSD. Наразі більшість автомобілів Tesla працюють на FSD 12.5.4.

У офіційному повідомленні Tesla заявила, що FSD найближчим часом отримає більше можливостей і що версія 13 буде випущена наступного місяця. Менеджери Tesla також повідомилаи, що фірмовий автопілот буде доступний у Китаї та Європі в першому кварталі наступного року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Tesla веде перемовини про випуск електричних вантажівок та фургонів в Італії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

WOG інтегрували картку лояльності PRIDE в додаток monobank: як це працює

Tesla потрапила до списку компаній, що підривають демократію: результати дослідження