in

На шасі Hyundai Staria: Iveco представив інноваційний електрофургон eMoovy

Iveco випустила новий електричний фургон для європейського ринку, розроблений у партнерстві з Hyundai. Новинку назвали Iveco eMoovy. Це по суті перероблений Hyundai Staria з новим кузовом та електричною трансмісією.

Італійський виробник вантажівок каже, що eMoovy – це перша електрична пропозиція в сегменті комерційних фургонів вагою 2,5-3,5 тони. За словами Iveco, трансмісія була запозичена у Kia EV9. Iveco eMoovy приводить в рух один електродвигун, який видає 215 к.с. і 350 Нм.

Покупці можуть вибирати між акумулятором ємністю 63, або 76 кВт*год, причому більший варіант пропонує запас ходу 320 км. Архітектура автомобіля 800 В підтримує надшвидку зарядку та функції V2L, додаючи 100 км запасу ходу всього за 10 хвилин при підключенні до зарядного пристрою потужністю 350 кВт.

Зовні новинка ідентична Hyundai ST1, який є версією Staria з кабіною-шасі. Винятком є ​​лише декоративна вставка решітки радіатора спереду з написом Iveco. Залежно від надбудови, максимальна вантажопідйомність становить 1,5 тони.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Nikola Motors офіційно представила свою першу водневу вантажівку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

За $11 200: розпочались продажі електричного кросовера Geely Geome

GM готує електрокар із “крилами чайки”: Прем’єра шоу-кара запланована на 24 вересня