in

За $150 мільйонів: уряд США за власні кошти відремонтує понад 4500 зарядних станцій для електромобілів

Об’єднане управління енергетики та транспорту США розпочало грантовий проект у розмірі 150 мільйонів доларів з для ремонту та модернізації 4500 пунктів зарядки електромобілів.

Вчора Об’єднаний офіс розпочав свій перший проект – ремонт непрацюючої зарядної станції у Вашингтоні, округ Колумбія.

Відремонтована станція зможе заряджати чотири транспортні засоби одночасно за допомогою роз’ємів CCS або NACS зі швидкістю до 150 кВт, що суттєво більше ніж було раніше – до 50 кВт.

Майже 150 мільйонів доларів грантів EVC-RAA будуть використані для ремонту близько 4500 існуючих загальнодоступних портів для зарядки електромобілів у США. Зусилля щодо ремонту та модернізації існуючих зарядних пристроїв для електромобілів відбуваються в той час, коли, за даними Центру даних про альтернативні види палива Міністерства енергетики США, приблизно 5% громадських зарядних портів тимчасово недоступні.

Нова ініціатива фінансується Національною програмою інфраструктури електромобілів (NEVI), створеною в рамках Двопартійного закону про інфраструктуру, щоб допомогти штатам побудувати зручну, безпечну та надійну інфраструктуру зарядки електромобілів.

Ця ініціатива узгоджується з ціллю адміністрації Байдена встановити 500 000 громадських зарядних пристроїв для електромобілів до 2030 року, щоб зробити електромобілі практичним вибором для більшої кількості американців.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Tesla випробовує надшвидкі зарядні станції для електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Продано майже 50 000 авто: перший електричний Range Rover до прем’єри розпродали на кілька місяців вперед

Стильний електромобіль Hyundai Ioniq 6 готується до оновлення: опубліковані перші фото