in

За ціною від $14 000: Can-Am представив одразу кілька електробайків

Компанія BRP під власним брендом Can-Am представила одразу кілька моделей електробайків. Випуск перших двох електричних мотоциклів, Can-Am Pulse та Origin, знаменує собою нову сторінку в історії бренду.

Два з половиною роки тому бренд вперше дав нам натяки на своє електричне майбутнє, заявивши, що готує випуск пари електричних мотоциклів.

“Сьогодні ми відновлюємо нашу двоколісну спадщину, привносячи новий ковток повітря в індустрію електромотоциклів. Ми маємо намір стати світовим лідером у цій галузі за допомогою справжніх інновацій, покликаних спростити досвід їзди для нових водіїв і представити електричні мотоцикли для всіх”, – сказав Хосе Буашолі, президент і генеральний директор BRP.

Схоже, пара мотоциклів буде випускатися з акумуляторами ємністю 8,9 кВт*год, що поставить їх на нижню межу ємності акумуляторів. Ці акумуляторні батареї забезпечують орієнтовний запас ходу по місту на рівні 160 км, або 145 км для Pulse і Origin відповідно.

Хороша новина полягає в тому, що менші батареї заряджаються швидше, при цьому компанія заявляє, що час зарядки від 20 до 80% становить лише 50 хвилин. Нові байки також мають спільний електродвигун потужністю 47 к.с.

Ціни на новинки починаються від 13 999 доларів. Попередні замовлення на Can-Am Pulse та Can-Am Origin вже відкриті в окремих дилерських центрах BRP у Франції, Німеччині, Іспанії, Великобританії, Італії, Бельгії, Нідерландах, Норвегії, Швеції, Фінляндії, Австрії, США та Канаді. Очікується, що виробництво електробайків почнеться в 4 кварталі 2024 року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Segway представив одразу два нових футуристичних електробайки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Нова аварія: електрична вантажівка Tesla Semi загорілася на трасі

Потужний гібрид: новий кросовер MG ZS показали на перших офіційних фото