in

Від $34 200: електричний кросовер Hyundai Kona Electric суттєво оновили

Компактний кросовер Hyundai Kona Electric залишається одним із найдоступніших електромобілів у США зі стартовою ціною нижче 35 000 доларів. Автовиробник представив оновлену версію електромобіля та додав у модельну лінійку модифікацію N Line з оновленим дизайном.

Оновлення авто починаються у зовнішності. Так, дизайнери Hyundai додали піксельну безшовну світлову смугу спереду, а також додали активні жалюзі решітки радіатора для кращої аеродинаміки.

Інтер’єр новинки отримав інформаційно-розважальну систему нового покоління з парою 12,3-дюймових дисплеїв. Звичайно, система підтримує Apple CarPlay і Android Auto по “повітрю”.

У Hyundai заявили, що спортивна версія електромобіля Kona Electric N Line отримала спортивний передній і задній бампери, накладки на бічні пороги і 19-дюймові колісні диски. Усередині модель N Line оснащена спортивними сидіннями з червоною строчкою та значками N Line. Також можна помітити червоні елементи на кермі та приладовій панелі.

Відомо, що ціни на Hyundai Kona Electric N Line стартують від 39 670 доларів. Ціни на базову оновлену Kona Electric починаються від 34 270 доларів.

Зазначається, що оновлений електромобіль має батареї ємністю 48,6 і 64,8 кВт*год. Базовий варіант SE з меншим акумулятором має запас ходу на рівні 320 км. Він також оснащений переднім електродвигуном потужністю 133 к.с. Моделі N Line, SEL і Limited оснащені більш потужним електродвигуном на 201 кінську силу.

Завдяки потужнішій батареї на 64,8 кВт*год N Line має запас ходу у 370 км, а кросовер у версіях SEL і Limited може до 420 км.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, спортивний електромобіль Hyundai Ioniq 5 N розкрив ціни та детальні характеристики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Новий рівень локалізації: електромобіль Volvo EX30 “вивчив” українську мову

Одразу три версії та перспективи розвитку: електричний Volkswagen Transporter показали офіційно