in

Другий електромобіль в історії бренду: Jeep представив надшвидкий кросовер Wagoneer S

Компанія Jeep вже кілька років продає в Європі невеликий електромобіль Avenger, а тепер випускає свій перший електромобіль для ринку США. Компанія показала електричний кросовер Wagoneer S – розкішний позашляховик потужністю 600 кінських сил і ціною від 71 995 доларів.

Wagoneer S — другий автомобіль на платформі STLA-Large від Stellantis після нового Dodge Charger. Він використовує акумулятор ємністю 100,5 кВт*год, який, за словами Jeep, забезпечить запас ходу понад 480 км. У Jeep кажуть, що Wagoneer S може заряджатися від 20 до 80 відсотків за 23 хвилини на найпотужніших швидких зарядних пристроях постійного струму.

Насправді Wagoneer S трохи менший, ніж Grand Cherokee. Така форма допомагає зменшити коефіцієнт лобового опору до 0,29, що є нижчим, ніж у будь-якого Jeep до нього. Всередині бал правлять цифрові дисплеї. Jeep з гордістю розхвалює “45 дюймів корисного простору на екрані”, розділених між панеллю приладів, головним дисплеєм інформаційно-розважальної системи, дисплеєм клімат-контролю та дисплеєм для пасажирів. Спеціальне видання Launch Edition також отримує стандартну звукову систему McIntosh з 19 динаміками.

У стандартній комплектації Wagoneer S Launch Edition має двомоторну трансмісію та систему повного приводу. Потужність силової установки становить 600 к.с. У компанії кажуть, що Wagoneer S розганяється від 0 до 100 км/год менш ніж за 4 секунди.. Це робить його швидшим навіть за старий Jeep Grand Cherokee Trackhawk потужністю 707 к.с.

Можна припустити, що найближчими місяцями Jeep доповнить модельний ряд Wagoneer S, показавши більш доступні варіанти авто. Зазначається, що Wagoneer надійде до американських дилерів вже цієї осені.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Jeep випадково оприлюднив фото електричного кросовера Wagoneer S.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Для заможних фермерів з Tesla у автопарку: електричний трактор Seederal показали офіційно

З величезними дисками та дивним тюнінгом: американський репер створив Tesla Cybertruck у стилі Maybach