in ,

Домашній комфорт з запасом ходу 483 км: американська компанія Thor побудувала електричний «будинок на колесах»

Терміни запуску електрокемпера у серію поки що не оголошені.

Наразі Vision Vehicle існує у статусі концепту. Судячи з фото, компанія Thor Industries, відомий у всьому світі виробник і продавець моторизованих та причіпних автофургонів, готує повноцінний «будинок на колесах» з повним набором елементів «домашнього комфорту» для всіх членів сім’ї.

У вітальні – великий настінний телевізор і м’який диван, який трансформується у двоспальне ліжко. Кухонна зона обладнана плитою, холодильником, раковиною, мікрохвильовою піччю та численними ящиками і нішами для зберігання кухонного начиння. Також є обладнана всім необхідним ванна кімната з туалетом та душем.

На фото кабіни видно цифрову панель приладів та сучасний інформаційно-розважальний комплекс із сенсорним екраном. Відповідно до сучасних тенденцій автомобільної промисловості на місці бічних дзеркал заднього виду встановлено камери. Також заявлено вдосконалену систему управління живленням, що дозволить максимально збільшити автономний пробіг кемпера, який за заявою виробника складає 483 км. Для порівняння, представлений минулого тижня Winnebago EV може проїхати без підзарядки лише 200 км.

Як раніше повідомляв Autogeek, Airstream створила електричний «будинок на колесах» на пульті.

За матеріалами: Motor1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Kia визначилася із цінником кросовера EV6: перша електрична модель марки коштуватиме мінімум $40 900

Планують випускати сотні електромобілів на тиждень: Rivian зупинив виробництво на своєму заводі, щоб згодом наростити темпи