in ,

Прем’єра не за горами: Toyota розкрила подробиці про новий електричний кросовер

Світова прем’єра першої моделі нової електричної лінійки марки відбудеться у квітні на автосалоні в Шанхаї.

Компанія Toyota озвучила перші подробиці про новий електричний кросовер, прем’єра якого відбудеться в рамках квітневого автошоу в Шанхаї.

На єдиному опублікованому виробником тізері майбутній дебютант покритий покривалом, через яке проглядаються рельєфний капот, традиційні бічні дзеркала заднього виду і рейлінги на даху, який закінчується невеликим спойлером над дверима багажного відділення.

Судячи з опублікованого раніше патентного зображеня, кросоверу також дісталися масивні чорні накладки на колісних арках.

В основі моделі лежить «тойотівська» електрична платформа e-TNGA з уніфікованими моторними модулями, яка дозволяє будувати моделі з переднім-, заднім- й повним приводом та батареями різної ємності. Розмірами новий повнопривідний кросовер порівняний з Toyota RAV4.

З чуток, новинку укомплектують 290-сильною силовою установкою та тяговою батареєю, що забезпечує запас ходу близько 500 км. Ємність акумуляторної батареї поки не відома, але до 100% ємності вона буде заряджатися всього за 10 хвилин.

Офіційна технічна інформація про новий електричний кросовер Toyota стане відома 19-28 квітня 2021 року. Саме в ці дні пройде Шанхайський автосалон.

Як раніше повідомляв Autogeek, Toyota почала будувати «розумне» місто для випробування нових технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Зростання у 10 разів до 2040 року: виробники електроніки прогнозують електричний бум на авторинку

Рух зі швидкістю до 80 км/год дозволять тільки на 7 вулицях Києва