in

В Китаї стартувало виробництво повністю електричних кросоверів BMW iX3

Перший повністю електричний BMW iX3 зійшов з конвеєра спільного підприємства BMW Brilliance Automotive (BBA) у Шеньяні (Китай).

Франц Декер, керівник підрозділу технологій та виробництва BBA, сказав під час заходу: «Сьогодні ми починаємо виробництво BMW iX3, першої чисто електричної моделі від нашої основної марки BMW. Завдяки такій виробничій системі, яка спеціалізується на високій якості, ми можемо забезпечити те, що вимагають клієнти у всьому світі від преміум-автомобілів».

Окрім інтелектуального виробництва та найсучасніших технологій, виробничий цех BBA у Шеньяні також відрізняється своєю комплексною системою управління якістю. Спеціальна “концепція нульових дефектів” забезпечує дотримання глобально високих вимог ринку щодо електричної мобільності.

BBA проводить ретельне тестування всього – від акумулятора до готового автомобіля, щоб гарантувати безпеку автомобіля BMW iX3. 128 механічних випробувань та 994 випробування функціональності програмного забезпечення забезпечують високу якість високовольтних батарей протягом усього життєвого циклу.

140 функціональних випробувань перевіряють усі аспекти транспортного засобу під час розгону, зокрема дорожні умови та кам’янисті дороги. Як результат, BMW iX3 добре підходить для всіх типів доріг і відповідає високим вимогам різних умов руху.

BBA виробляє повністю електричний BMW iX3 на одній лінії з BMW X3 з двигуном внутрішнього згоряння, щоб забезпечити високий рівень ефективності та гнучкості у виробництві.

Протягом усього проекту BMW iX3 відділи досліджень та виробництва, закупівлі та виробництва BMW Group тісно співпрацювали з BBA.

Як повідомляв раніше AUTOGEEK, в Україні стартували продажі повністю електричного MINI Cooper SE: ціна від 30 000 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Як вибрати шини для електромобілів?

Tesla випустила оновлення ПЗ для електромобілів: що покращили в апдейті 2020.40