in

Від 36 000 євро: на ринки Європи вийшов електричний кросовер Lynk & Co 02

Китайський автовиробник відкрив у Європі прийом замовлень на модель 02. Електричний кросовер розроблений спеціально для Європи, а за дизайном та технікою “двійка” багато в чому повторює Zeekr X. У базової версії буде задній привід, 272-сильний електродвигун, батарея на 66 кВт*год і запас ходу у 445 кілометрів.

У Китаї Lynk&Co Z20 хоч і сертифікований, але досі не з’явився у продажу, тому повноцінна презентація відбулася саме в Європі. Стартова ціна дуже приваблива: 4,46-метровий електромобіль на сучасній платформі SEA з багатим обладнанням коштує у Німеччині та Франції від 36 тисяч євро.

Вже у “базі” у Lynk & Co 02 є 19-дюймові легкосплавні колеса, медіасистема з 15,4-дюймовим тачскрином, віртуальна 10,2-дюймова панель приладів, бездротова зарядка тощо.Зазначається, що Lynk & Co 02 розганяється від 0 до 100 км/год всього за 5,5 секунди. Також китайський кросовер виділяється швидкою зарядкою: від 150-кіловатного джерела зарядити батарею з 10% до 80% можна лише за півгодини.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, китайська Lynk&Co виводить на ринок Європи електричний кросовер із запасом ходу понад 450 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від $56 000: у BYD розкрили подробиці потужного гібридного позашляховика

Електромобілі та одразу кілька гібридів: новий Citroen C5 Aircross показали у ролі концепта