in

Найбільш розкішні гібриди: Bentley Continental GT і Flying Spur отримали версії Mulliner

Нові гібридні Bentley одержали спеціальні версії від Mulliner. Вони відрізняються малюнком решітки радіатора, кольорами кузова та салону, а також оснащенням. Наприклад, у всіх є крісла Wellness з мікропідстроюванням положення тіла та вбудованою системою терморегуляції.

Ательє Mulliner допрацювало одразу кілька моделей – гібридні Bentley Continental GT, GTC і Flying Spur. Вони оголошені найпотужнішими моделями ательє за всю його 127-річну історію. Під капотом кожної стоїть установка Ultra Performance Hybrid, що розвиває 782 кінські сили і 1000 Нм крутного моменту.

Починається все з нового малюнку радіаторної решітки — Floating Diamond. Як декор можна вибрати хром або глянсову чорну обробку Mulliner Blackline. Колеса запропоновані одні – діаметром 22 дюйми, зате у двох варіантах оформлення. До того ж версії від Mulliner виділяють яскраві червоні ліхтарі, тоді як у звичайних Speed ​​вони трохи тоновані сірим. У салоні пасажирів чекатимуть фірмові килимки з глибоким ворсом та особливі колірні рішення.

У Mulliner використовують триколірні комбінації з контрастною декоративною окантовкою, вишивками та ручним простроченням. На кріслах – новий візерунок з перфорацією, який у випадку з Continental GTC Mulliner переходить на центральний тунель.

На панелі кузовних фарб 101 стандартний відтінок, хоча ними вибір кольору фактично не обмежений. Для салону Mulliner пропонує 15 основних кольорів шкіри, 11 вторинних та шість акцентних. Їх доповнюють вісім варіантів дерев’яного шпону та три технічні оздоблення, які можна використовувати як самостійно, так і в парі. В цілому, для Continental GT і для Flying Spur доступні десятки мільярдів можливих комбінацій кольорів і декору.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Bentley змінює стратегію розвитку з фокусом на технологіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Nissan забороняє власникам Leaf користуватись швидкісною зарядкою: оголошено про нову кампанію відклику

За підтримки Yamaha: Caterham готує стильне електричне купе