in

Кілька гібридів та електромобіль: Jeep опублікував перше зображення нового кросовера Compass

Jeep Compass третього покоління показали на першому офіційному тизері. Друга генерація автомобіля дебютувала ще у 2016 році, а у 2021-му отримала оновлення. Тепер Jeep нарешті готовий показати новий Compass.

Судячи з опублікованого зображення, він отримає інший дизайн і кілька силових установок різного ступеня електрифікації, а виробництво налагодять спочатку в Італії, і потім у США. Ринковий дебют новинки заплановано на 2025 рік.

На тизері видно кросовер з більш “скульптурним” дизайном, ніж зараз, з короткими звисами, сильно нахиленим лобовим склом і фірмовими квадратними накладками на колісних арках. Передок та корма оформлені у стилі “старшого” Jeep Grand Cherokee.

Compass буде першим Jeep, основою якого стане архітектура STLA Medium. Він розділить її з іншими моделями у Stellantis. Платформа дозволяє використовувати силові установки на будь-який смак – як ДВЗ, так і гібридні й навіть електричні. У Європі Compass, ймовірно, запропонують бензиновим двигуном потужністю 136 сил і електродвигуном на 29 сил. Також очікується кілька суто електричних варіантів, буде доступний й повний привід.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, в Україні стартували продажі електричного кросовера Jeep Avenger.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Дебютує вже завтра: Dacia покаже новий гібридний кросовер

Mercedes-Benz готує одразу кілька електричних мінівенів: опубліковані перші офіційні фото