in

З вбудованим електрошокером та перцевим балончиком: броньований електромобіль Lucid Air показали офіційно

Компанія US Armor Group представила броньовану версію електричного седана Lucid Air Sapphire. За словами розробників, новинка призначена для глав держав і високопоставлених керівників. Для прикладу, авто може бути оснащене куленепробивним склом, захистом від отруйних газів тощо.

Ціна серійного Sapphire становить близько 250 000 доларів у максимальній комплектації. Своєю чергою, броньований Lucid Air Sapphire коштує щонайменше 475 000 доларів. За словами розробників, авто оснащене “балістичними” вікнами та легкою ламінованою прозорою бронею, яка замінює скло, встановлене на заводі.

US Armor також додала легку композитну броню до дверей. За даними розробників, броня військового класу в десять разів міцніша за балістичну сталь, але в п’ять разів легша, що дозволяє швидкому седану все ще залишатись доволі динамічним. Засновник і генеральний директор US Armor Group Джеффрі Енген розповів про можливості нового броньованого Lucid Air Sapphire.

“Ми не хотіли жертвувати продуктивністю чи зручностями електромобіля. Наша компанія перетворила один із найшвидших серійних електромобілів у світі на найшвидший броньований автомобіль на планеті. Хоча оригінальний транспортний засіб уже був винятковим, ми вдосконалили його для клієнтів, яким потрібні сучасні рішення безпеки. Броня є важливою, але для наших клієнтів цифрова безпека також є невід’ємною частиною їхніх сучасних потреб”, – зазначив Енген.

Зазначається, що інтер’єр Lucid Air Sapphire також суттєво допрацювали. Так, на авто встановили захищений Wi-Fi, щоб захистити всі конфіденційні дані від хакерів, а також сканери, які збирають інформацію з понад мільйона джерел, включаючи місцеві поліцейські та пожежні станції, щоб бути в курсі будь-яких потенційних загроз на дорогах.

На додаток до балістичного скла та посиленого зовнішнього вигляду, US Armor Group заявляє, що може додати кілька індивідуальних контрзаходів для забезпечення безпеки своїх клієнтів, включаючи дверні ручки з вбудованим електрошокером, розпилювачі перцевих балончиків, приховані отвори для зброї та захист від отруйних газів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, уряд Саудівської Аравії пересяде на електромобілі Lucid Air.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Безжалісний крок: Канада введе 100% податок на китайські електромобілі

За ціною у $50 000: компактний електромобіль Fiat Topolino отримав ефектну ексклюзивну версію