in

З новим гібридом та свіжим дизайном: оновлений кросовер Volvo XC90 дебютує за два тижні

Уповільнення росту попиту на електромобілі змусило багатьох автовиробників переглянути свої плани щодо припинення випуску моделей з двигунами внутрішнього згоряння. Саме на цій хвилі вже 4 вересня Volvo представить “нову ітерацію” флагманського кросовера XC90, яка буде продаватися як гібридна альтернатива повністю електричному EX90.

Шведський автовиробник оголосив, що “суттєво оновлений” XC90 дебютує 4 вересня. Нагадаємо, що друге покоління Volvo XC90 було представлено ще в 2014 році та отримало незначне оновлення в середині життєвого циклу п’ять років тому. Очікується, що великий кросовер також матиме механічні оновлення з більшим акцентом на електрифікації та новітніх технологіях з точки зору безпеки.

Офіційний тизер показує капот нового XC90, який виглядає більш скульптурним, ніж EX90. Фари також здаються дещо іншими, але все ще зберігають фірмову світлодіодну графіку молота Тора від Volvo.

У Volvo вважають, що новий гібрид XC90 не завадить популярності електричного EX90, оскільки моделі розраховані на різну аудиторію. На даний момент неясно, чи буде новий XC90 доступний у формі м’якого гібрида, чи бренд вибере лише лінійку PHEV-гібридів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Volvo “розбила” в одній аварії найбільший та найменший електромобілі.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Втрачають дах: електрокросовери Tesla Model X вдруге відкликають через критичну ваду панорамного люка

ЄС знижує тарифи на виготовлені в Китаї електромобілі: машини яких брендів можуть подешевшати