in

Першим покупцям дарують подарунки: BYD розпочала виробництво свого першого електричного суперкара

Компанія BYD найбільше відома своїми недорогими електромобілями, але це не завадило китайському автовиробнику вийти на нові ринки. Перший електричний суперкар від BYD під назвою Yangwang U9 “встав” на конвеєр.

Зазначається, що поставки новинки почнуться наприкінці серпня, тоді ж перші екземпляри суперкар надійдуть до дилерів. Цікаво, що покупці можуть перевірити приблизний час прибуття свого замовленого авто через додаток Yangwang. У разі запізнення доставки BYD компенсує 2000 кредитів або еквівалент 27,50 доларів за кожен день.

BYD також оновила гарантію на акумулятор, двигуни та електричну систему керування протягом усього терміну експлуатації автомобіля. Також усі ті, хто оформить передзамовлення на купівлю електромобіля до 31 липня 2024 року, отримає безкоштовну плівку для захисту фарби кузова.

Нагадаємо, що чотиримоторна силова установка U9 видає 1287 к.с. і забезпечує розгін від 0 до 100 км/год за 2,36 секунди. При цьому максимальна швидкість авто становить 309 км/год. BYD також каже, що новинка здатна подолати чверть милі лише за 9,78 секунди. Електромобіль також підтримує потужність зарядки на рівні 500 кВт. Заявлено, що авто має подвійні зарядні порти, тож власник гіперкара може підключити авто до двох зарядних пристроїв одночасно.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, суббренд BYD представив розкішний електричний седан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Майже $50 000 на кожній машині: Ford наростив продажі електромобілів, але збільшив витрати

У США поліція Південної Пасадени першою перейшла виключно на електромобілі: які машини придбали