in

Tesla відкликає майже 2 мільйони електромобілів через китайські замки капотів

Компанія Tesla відкликає 1,85 мільйона електромобілів, оскільки вони можуть не попереджати водіїв, що капот у машині відкритий. Під відклик потрапили електромобілі Model 3, Model S, Model X і Model Y, виготовлені між 2013 і 2024 роками.

Автовиробник уже випустив бездротове оновлення програмного забезпечення для вирішення проблеми, тому відвідування дилера не потрібне. Зазначається, що проблема суто програмна. Транспортні засоби, оснащені замком капоту китайського виробництва, можуть “не відчути”, що капот відкритий, і тому не попередять водія про небезпеку.

Хоча капоти мають запобіжник, все ж, на думку інженерів, існує небезпека, що капот може відкинутися назад, і закрити огляд водієві. З цієї причини Tesla оголосила про відкликання 1 849 638 електромобілів, вироблених з 2013 по 2024 рік.

Хороша новина для власників Tesla полягає в тому, що це відкликання не вимагатиме від них відвідування дилера. Фактично, протягом останніх кількох тижнів червня компанія вже випустила корекцію програмного забезпечення через бездротове оновлення.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Tesla веде перемовини про випуск електричних вантажівок та фургонів в Італії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Потужніший гібрид та покращена динаміка: новий Toyota Yaris показали офіційно

Автовиробники продають дані користувачів стороннім фірмам по 10 грн за машину: про які компанії мова