in ,

Якою буде перша електрична Alfa Romeo Giulia: 1000 к. с. та запас ходу до 700 км

До 2027 Alfa Romeo планує повністю перейти на електромобілі. Одним із них буде суперкар під попередньою назвою 6C. Як повідомило видання Autocar із посиланням на генерального директора компанії Жана-Філіппа Імпарато, під цим позначенням ховається Giulia наступного покоління. На ринку він очікується у 2025 році.

За попередніми даними, у базовій версії потужність силової установки Giulia складе близько 350 к.с., у версії Veloce – 790 к.с., а Giulia Quadrifolio наступного покоління зможе запропонувати близько 1000 к.с. Без підзарядки суперседан зможе проїжджати до 700 км у вимірювальному циклі WLTP.

Офіційних зображень майбутнього електричного Giulia наразі немає. Зі слів Імпарато, це буде «Alfa Romeo, якого ми всі хочемо», але в кузові, який представлятиме щось середнє між седаном та універсалом. Окрім Giulia бренд планує електрифікувати наступний Stelvio. Який із цих електромобілів з’явиться першим, не поточнюється.

Також бос Alfa Romeo анонсував кілька найближчих прем’єр. Наступного року вийде субкомпактний кросовер початкового рівня Brennero (товарне ім’я може бути іншим). Він буде доступний із повністю електричними та гібридними силовими установками. Також електричні прем’єри заплановані на 2025 та 2026 роки.

Як раніше повідомляв Autogeek, флагманський седан Chrysler 300 переведуть на електротягу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Рідкісне явище: електромобіль Ioniq 5 пофарбували у жовтий і тепер він працює в таксі

Volvo відкриє у Польщі новий Tech Hub із розробки ПЗ для електромобілів