in ,

Журналістам вдалося отримати зображення нового електромобіля Audi RS6 e-tron та зʼясувати характеристики

Електромобіль підрозділу Audi Sport з’явиться на ринку не раніше 2023 року.

Неофіційний рендер майбутньої електричної новинки Audi опублікувало видання Autocar. Також британським журналістам вдалося з’ясувати деякі подробиці про універсал, який розробляють спеціалісти спортивного підрозділу марки.

Передбачається, що серійний Audi RS6 е-tron практично повністю повторить концепт A6 e-tron, який дебютував в Шанхаї у 2021 року. Цікаво, що на «журналістському» рендері на місці традиційної решітки радіатора зображено закриту панель, що не відповідає офіційній заяві Audi. Раніше в компанії повідомили, що збережуть впізнавану фірмову решітку як елемент дизайну своїх майбутніх електромобілів.

Концепт Audi A6 e-tron

Офіційної інформації про силову установку спортуніверсала наразі немає. Попередньо, новинку укомплектують двомоторною силовою установкою віддачею близько 600 к.с. у звичайному режимі та 646 к.с. у режимі overboost. Це дозволить прискорюватися з місця до 100 км/год менш ніж за 3,0 секунди, тобто на секунду швидше за Audi A6 e-tron, у якого сукупна віддача двох агрегатів становить 476 к.с. та 800 Нм крутного моменту.

Точну дату виходу універсала Audi RS6 e-tron на ринок поки не оголошено. Першим у другий половині 2022 року представлять серійний A6 е-tron, а у продажі він з’явиться у 2023 році.

Як раніше повідомляв Autogeek, електромобілі Audi вже приносять компанії прибуток, порівняний з автомобілями з ДВЗ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Джо Байден випробував перший в світі електричний позашляховик Hummer (відео)

У Німеччині зупинено два електромобільні заводи Volkswagen через брак чіпів