in

З фірмовим гібридом: в Україні офіційно показали нові Toyota Land Cruiser Prado і Camry

В Україні відбулась офіційна презентація одразу двох моделей Toyota – Camry та Land Cruiser Prado. Седан Toyota Camry зберігає знайомий силует, але його передня частина витримана в новому фірмовому стилі.

Нова Camry буде доступною у двох версіях. Бензиновий варіант оснащений 2,5-літровою “четвіркою” на 204 к. с. та 8-ступінчастим автоматом, флагманським вважається 230-сильний гібрид.

Базова комплектація Toyota Camry Comfort (від 1 437 140 гривень) включає безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, камеру, навігацію, датчики світла і дощу, підігрів крісел, електропривід сидіння водія і комплекс безпеки Toyota Safety Sense.

Версія Prestige (від 1 633 655 гривень) додає шкіряний салон, 18-дюймові диски, електропривід крісла пасажира та обігрів керма. Топовий варіант Premium (від 1 959 195 гривень) оснащений проєкцією на лобове скло, тризонним клімат-контролем, камерами кругового огляду, електроприводом і регулюванням задніх крісел.

Рамний позашляховик Toyota Land Cruiser Prado оцінений щонайменше у 2 397 950 гривень. Вже у “базі” авто – 18-дюймові диски, безключовий доступ, підігрів та вентиляція сидінь, бездротова зарядку для смартфонів, набір систем безпеки.

Найдорожчий варіант Premium (від 2 768 090 гривень) оснащений шкіряним салоном, 20-дюймовими дисками, матричними фарами, проєкцією на лобове скло, електроприводом сидінь і кермової колонки, холодильником, камерами кругового огляду, підігрівом та вентиляцією задніх крісел.

Новий Toyota Land Cruiser Prado доступний з перевіреним 2,8-літровим турбодизелем на 205 к. с. та з новим 2,4-літровим бензиновим турбомотором потужністю 282 к. с.. У парі з ним працює 8-ступінчастий автомат, а повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Toyota розробляє водневий всюдихід для Місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Нова батарея CATL зможе гарантувати гібридам до 400 км запасу ходу на електриці

Вся надія на аеродинаміку: у Stellantis придумали, як збільшити запас ходу електромобілів