in

Від 44 950 євро: у Європі стартували продажі електричного кросовера Ford Capri

У Європі розпочались продажі електричного кросовера Ford Capri. Американський автовиробник презентував новинку у липні, заявивши, що “легенда” відроджується. Трохи більше ніж через три місяці електричний спортивний кросовер відправився в дилерські центри по всій Європі.

Перші електричні Capri покинули центр електромобілів Ford у Кельні в Німеччині. За словами представників компанії, майже 200 000 клієнтів створили свої моделі Capri на веб-сайті Ford. Найпопулярнішим варіантом кольору був Vivid Yellow, 24% вибрали сучасний варіант класичного Daytona Yellow від Capri.

За даними Ford, понад 50% обрали модель Capri Premium, яка отримала динамічні світлодіодні фари, аудіосистему B&O з 10 динаміками, 20-дюймові легкосплавні диски тощо. З запасом ходу у 627 км новий Capri може проїхати від Кельна до Лондона на одній зарядці.

Електричне спортивне купе Ford доступне в версіях Capri і Capri Premium. Авто оснащене батареєю ємністю 77 кВт*год. Задньопривідний варіант Capri EV має запас ходу до 627 км. Модель Premium з більшою батареєю на 79 кВт*год і повним приводом має запас ходу до 592 км.

Новий Ford Capri EV має довжину 4634 мм, ширину 2063 мм і висоту 1626 мм. Ціни на новинку у Європі починаються з 44 950 євро у Німеччині. Це трохи менше, ніж електричний Explorer, який коштує близько 48 500 євро. У той же час за модель Premium просять щонайменше 48 650 євро.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Ford відклав виробництво авто на електротязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Відео дня: найшвидші електромобілі сучасності Lucid Air Sapphire та Tesla Model S Plaid зійшлися у батлі

Дозволяє керувати авто дистанційно: у Європі запустили незвичний стартап Vay