in

Дозволить захистити авто від угонів: Hyundai, Kia та Samsung розробляють конкурента Apple CarPlay

Hyundai Motor та Kia оголосили про стратегічне технологічне партнерство з Samsung. Його мета — покращити зв’язок між автомобілями, смартфонами та іншими пристроями, зробивши його безшовним. У рамках співпраці корейці створять мультимедійну систему наступного покоління, яка має бути представлена ​​у 2026 році.

Відомо, що у медіасистеми від Hyundai, Kia та Samsung будуть нові передові функції. Акцент буде зроблено на зв’язку між SDV (Software-Defined Vehicles, або програмно-визначеними транспортними засобами), смартфонами та іншими пристроями. У їх числі як «розумний» годинник і інші гаджети, так і домашня електроніка.

Через смарт-годинник також відстежуватиметься стан водія, дані про який отримуватиме та аналізуватиме автомобільна електроніка. При сильній втомі на екрані з’явиться відповідне сповіщення.

Екосистема буде використовувати програму SmartThings від Samsung. З його допомогою також можна буде відстежувати розташування автомобіля на парковці. Це має підвищити захист від угонів – слабке місце Hyundai та Kia.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Apple закрив програму створення власного електромобіля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Американська та європейська класика, легендарні автобуси і не тільки: технічний фестиваль Old Car Land збирає близько 300 унікальних зразків техніки

Гібрид зі штучним інтелектом: GAC та Huawei показали перший спільний автомобіль