in

Від $42 000: комерційний електромобіль Hyundai Chassis Cab надійшов у продаж

Hyundai офіційно представив у Південній Кореї свою першу компактну електричну вантажівку. Ціни на новинку починаються від 42 000 доларів. Вантажівка Chassis Cab EV була випущена разом із новою моделлю Special High-Top, завершуючи модельний ряд Hyundai ST1.

Таким чином, після презентації свого першого комерційного електричного фургона ST1 у квітні минулого року до модельного ряду приєдналися дві нові моделі.

Версія ST1 Chassis Cab — це перша невелика комерційна електрична робоча вантажівка Hyundai. У компанії заявили, що зі знятою задньою кришкою модель підходить для кількох бізнес-задач.

Завдяки батареї ємністю 76,1 кВт*год робоча електровантажівка може проїхати до 327 км на одному заряді. Hyundai ST1 Chassis Cab має довжину 5465 мм, ширину 2015 мм і висоту 2005 мм. Hyundai також випустив модель ST1 Special High Top, яка має більшу вантажопідйомність.

Вартість спеціальної моделі починається приблизно з 43 000 доларів. Друга новинка має запас ходу до 289 км. Обидві моделі оснащені 400-вольтною архітектурою та швидкою зарядкою.

Hyundai оснастила свої електричні робочі транспортні засоби хмарною навігацією для відображення інформації в режимі реального часу, наприклад про станції зарядки електромобілів поблизу. Після вибору сайт також відображатиме рівень заряду акумулятора та можливу відстань до зарядного пристрою.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Hyundai представив інноваційний обігрівач, що збільшує запас ходу електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Паризький автосалон 2024: Leapmotor готує новий електричний кросовер

З лідарами і автопілотом: XPeng показав новий преміальний електричний мінівен