in

За $11 200: розпочались продажі електричного кросовера Geely Geome

Компанія Geely представила компактний електромобіль Geome Xingyuan, який хоч і належить до дочірнього бренду Geometry, але продаватиметься через торговельну мережу Geely Galaxy на правах наймолодшої моделі.

У формах кузова недарма можна побачити риси електромобіля smart #1, адже Geome Xingyuan побудований на тій же модульній платформі SEA, хай і в простішій версії. Причому незалежна задня підвіска та заднє розташування єдиного електродвигуна збережені, що нетипово для дешевих електромобілів.

У Китаї Xingyuan просуватимуть спільно з виробником морозива Häagen-Dazs, тому для фарбування кузова вибрано відповідні м’які кольори. Базова версія має галогенові фари та 15-дюймові сталеві колеса, але є й багатші версії – з світлодіодами, 16-дюймовими легкосплавними колесами та контрастним чорним дахом. Місткість основного багажника – від 375 до 1320 літрів, є додатковий 70-літровий відсік спереду.

На вибір запропоновано дві версії з літій-залізо-фосфатними тяговими батареями CATL, які мають рідинну систему охолодження. Базовий Geome Xingyuan оснастили акумулятором ємністю 30,1 кВт*год та електромотором на 79 к.с. За доплату доступна батарея на 40,2 кВт*год і електродвигун, що видає 116 к.с. Заявлений запас ходу – 310 і 410 км відповідно.

Новий електромобіль Geome Xingyuan вже доступний для замовлення в Китаї. Ціни починаються від 11 200 доларів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, суббренд Geely за підтримки Baidu показав новий електричний седан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

За 6000 євро: Mercedes-Benz представив новий фірмовий автопілот

На шасі Hyundai Staria: Iveco представив інноваційний електрофургон eMoovy