in

З запасом ходу понад 500 км та без панелі приладів: Changan представив компактний кросовер на електротязі

Китайська компанія Changan створила дочірній бренд Shenlan у 2022 році спеціально для випуску електрифікованих автомобілів. На експорт вони мають піти під альтернативним ім’ям Deepal.

Нещодавно компанія Changan показала наймолодшу модель під назвою Shenlan S05. Цей кросовер виконаний у вже звичному фірмовому стилі з вузькими фарами та лаконічними формами, хіба що грані кузова стали округлішими. На аеродинаміку електрифікованого авто працюють висувні ручки дверей і 18-дюймові колеса з обтічним малюнком. Довжина автомобіля – 4620 мм, ширина – 1900 мм, висота – 1600 мм. Колісна база – 2880 мм.

Передня панель кросовера повністю позбавлена ​​екрана панелі приладів, зате вже в базовій комплектації передбачений проекційний дисплей. Дефлектори вентиляції витончено заховані за декоративною накладкою. На центральному тунелі з глянсовою накладкою розташований подвійний майданчик бездротової зарядки.

Shenlan S05 доступний з двома типами силової установки, але в обох випадках привод лише задній. Гібрид оснащений бензиновим двигуном 1,5 літра потужністю 98 к.с., який працює тільки в режимі генератора. У рух машину приводить електромотор на 218 к.с. На вибір запропоновані тягові батареї ємністю 17,1 або 27,3 кВт*год, які забезпечують запас ходу на електротязі на рівні 100, або 155 км відповідно. Максимальна швидкість – 175 км/год.

У суто електричної версії потужність єдиного електромотора підвищена до 238 к.с., а максимальна швидкість збільшена до 180 км/год. Заряду тягової батареї ємністю 56,1 кВт*год повинно вистачити на 510 км пробігу. Серійне виробництво моделі Shenlan S05 має початися до кінця року, тоді стануть відомі ціни.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, розсекречено новий бюджетний електрокросовер Geely Geometry E Firefly за $11 000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від $109 000: брутальний електричний позашляховик M-Hero 917 отримав експедиційну версію

За 6000 євро: Mercedes-Benz представив новий фірмовий автопілот