in

Від $109 000: брутальний електричний позашляховик M-Hero 917 отримав експедиційну версію

Представлений два роки тому повнорозмірний позашляховик Mengshi 917 (він M-Hero 917) корпорації Dongfeng потроху обростає модифікаціями. Наприклад, місяць тому на ринок вийшов Mengshi M800. Тепер оголошено про старт продажів експедиційної версії під назвою Mengshi 917 Dragon Armor.

Новий варіант отримав нові зовнішні панелі з армованого вуглепластика: з цього матеріалу зроблено 22,3% площі кузова. Машина має оригінальний дизайн передньої частини з розвиненими повітроводами, кенгурятником і силовим бампером. Аналогічний бампер встановлений і на кормі, а замість декоративного кофру там підвішено справжню запаску. Всі колеса ковані, кузов пофарбований у спеціальний жовтий колір Desert Storm.

Крім цього, доступний великий набір аксесуарів, серед яких експедиційний багажник з додатковою світлотехнікою та боксами для зберігання обладнання. На боковинах можуть бути встановлені додаткові ящики з електричними розетками. Задній фаркоп має електричний роз’єм для живлення трейлера, маса якого може досягати 2,5 т. Ширина машини зросла на 70 мм (до 2150 мм), а висота – на 124 мм (до 2059 мм).

Mengshi 917 Dragon Armor запропонований у гібридній та суто електричній модифікаціях. У першому випадку бензиновий турбомотор на 1,5 літра (197 к.с.) не пов’язаний з колесами, а працює тільки в режимі генератора для заряджання тягової батареї ємністю 65,8 кВт*год. Колеса обертають три електромотори сумарною віддачею 816 к.с. та 1050 Нм. Сукупний запас ходу – 750 км за циклом WLTP, розгін з місця до сотні займає 6,0 секунд.

При цьому електромобіль має чотири електродвигуни – по одному на кожне колесо, які в сумі видають 1088 к.с. і 1400 Нм, а ємність тягової батареї становить 143 кВт*год. Запас ходу електричного позашляховика – 450 км, час розгону до 100 км/год – 4,2 с. У Китаї ціни на новинку починаються від 109 тисяч доларів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, 1000-сильний електричний позашляховик Dongfeng MHero 1 завойовує Європу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Електромобіль Tesla Model 3 згорів у процесі зарядки: рятувальники назвали ймовірну причину пожежі

З запасом ходу понад 500 км та без панелі приладів: Changan представив компактний кросовер на електротязі