Menu
in

Зі штучним інтелектом та великою батареєю: електромобіль Volkswagen ID.7 Tourer показали офіційно

Німецький автовиробник офіційно представив електричний універсал Volkswagen ID.7 Tourer. Зазначається, що новинка буде продаватись в Європі.

Базовий ID.7 постачається з батареєю ємністю 77 кВт*год. За доплату для моделі доступний акумулятор ємністю 86 кВт*год, який, за оцінками компанії, здатен забезпечувати запас ходу до 685 км.

А щоб тривалість заряджання в обох версіях була практично однаковою, більша батарея здатна заряджатися від станцій потужністю до 200 кВт замість 175 кВт. Яку б версію електричного універсала ви не вибрали, вона буде оснащена єдиним електродвигуном потужністю 282 к.с., що приводить в рух задні колеса.

Новий електромобіль отримав великий багажний відсік. Якщо скласти спинки заднього ряду, то його об’єм збільшується до 1714 літрів у порівнянні з 1586 літрами для седана. У салоні авто встановлено великий 15-дюймовий сенсорний екран. Електромобіль також тепер підтримує інтеграцію технології штучного інтелекту ChatGPT, яку Volkswagen представив на CES у Лас-Вегасі на початку цього року.

На даний  момент німецький автовиробник поки що не оприлюднив ціни на новинку, але, виходячи з цін на седан, ми можемо бути впевнені, що універсал створить гідну конкуренцію BMW i5 Touring.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Volkswagen знайшов партнера в Індії для спільного випуску електричних кросоверів.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version