Menu
in

За два роки в серію: Renault і Volvo представили електричний фургон з дивною назвою

Група компаній, відома як Software République, представила концепцію U1st Vision (You First Vision). Машину називають “демонстрацією технологій”, яка “розпочинає нову еру електромобілів для торгівлі та обслуговування”.

Концепт-кар створений на новій платформі, яка розроблена для цілої родини електричних легких комерційних автомобілів під назвою FlexEVan.

У Renault нічого не сказали про силову установку новинки, але відомо концепт має ступінчасту передню частину з фарами, з’єднаними тонкою планкою. Ми також бачимо виразний бампер з круглими акцентами, які мають елементи з підсвічуванням.

Вважається, що концепція зможе виконувати роль мобільного медичного пункту у тих регіонах, де доступ до медичної допомоги обмежений. Враховуючи це, не дивно, що що фургон оснащений оглядовим кріслом і шафами, повними медичного обладнання. Також передбачається, що концепція матиме аватар на основі штучного інтелекту, а також можливість спілкуватися з розумними пристроями, такими як розумні годинники, для моніторингу здоров’я.

Відомо, що FlexEVan планується запустити у виробництво в 2026 році. Його виготовлятиме спільне підприємство, відоме як Flexis SAS, згідно з угодою між Renault і Volvo.

Крім того, концепція об’єднує інноваційні технології від семи членів Software République та її партнерів. Крім Renault, партнерами спільного підприємства є Dassault Systèmes, Eviden, Orange, STMicroelectronics, Thales і JCDecaux.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, електричні вантажівки Volvo завойовують Європу.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version