Menu
in

За $48 000: Lucid готує новий електричний позашляховик

Генеральний директор Lucid Пітер Роулінсон заявив, що компанія , починаючи з кінця 2026 року, компанія почне виробництво нового електричного позашляховика на своєму заводі. Відомо, що новинка коштуватиме менше 50 000 доларів.

Lucid не розкрив занадто багато деталей про новий електромобіль, тому нам доведеться почекати на ім’я та специфікації, але він розкрив загальний план. Так, позашляховик базуватиметься на новій платформі середнього розміру, яка, принаймні теоретично, може підтримувати більше однієї моделі. Також відомо, що новий серійний електромобіль буде протистояти таким конкурентам, як Tesla Model Y Performance і Cadillac Lyriq. За словами Роулінсона, ціна на авто починатиметься “приблизно з 48 000 доларів”, а “за графіком виробництво розпочнеться наприкінці 2026 року”.

“Я впевнений, що ми зможемо досягти неперевершеного рівня ефективності для цього важливого авто середнього класу. І знову ж таки, я не можу не підкреслити, що достатня ефективність є ключем до меншої батареї. А батарея меншого розміру є ключовим елементом для зниження вартості, коли справа доходить до створення електромобіля”, – зазначив генеральний директор компанії.

Примітно, що за словами керівника Lucid, виробництво нового авто почнеться саме в Саудівській Аравії.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Lucid приєднався до цінової війни та суттєво знизив ціни на електромобілі.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version