Menu
in

З унікальною підлогою: концептуальний кросовер Genesis Neolun показали офіційно

Корейський автовиробник офіційно представив свій новий концептуальний кросовер Genesis Neolun. Новинка публічно дебютує на цьогорічному автосалоні в Нью-Йорку.

Як зазначає головний креативний директор Genesis Люк Донкервольке, концепт-кар Neolun має унікальний “квадратний” дизайн із фірмовою дворівневою системою світлових приладів.

Авто пофарбоване у поєднання кольорів Midnight Black і Majestic Blue, а в інтер’єрі використовується шкіра Royal Indigo з білою окантовкою. Два ряди крісел можуть обертатись одне до одного, щоб імітувати тепло вітальні. Цікаво, що підлога концепт-кара має підігрів – не тільки сидіння, але й уся підлога.

Neolun має спеціальну звукову систему з вдосконаленою “архітектурою”, яка дає пасажирам відчуття повного занурення, як у концертному залі. Як і в GV60, у передній частині авто є кристалічна сфера, яка обертається під час увімкнення аудіосистеми.

Концепт від Genesis дозволяє побачити, яким буде серійний кросовер GV90. За попередніми даними, корейський автовиробник може запропонувати два варіанти GV90 – один з двома більш розкішними рядами крісел, або традиційну версію з трьома рядами сидінь.

На жаль, подробиці про технічні характеристики та силову установку кросовера автовиробник тримає у секреті. Очікується, що серійна версія концепту побачить світ до кінця року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, флагманським електромобілем Genesis стане розкішний кабріолет.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version