Menu
in

Вражаючі 3,7 секунди до “сотні”: стали відомі характеристики електричного кросовера Smart #3

Компанія Smart презентувала новий електричний кросовер з максимально лаконічною назвою – #3. Одразу ж у день прем’єри електромобіль отримав заряджену версію Brabus.

Відомо, що Smart #3 має потужність у 268 кінських сил завдяки одному електродвигуну, тоді як більш потужний Smart #3 Brabus видає 422 к.с. за допомогою двох електродвигунів, що встановлені по одному на кожній осі. Базовий Smart витрачає 5,8 секунди, щоб розігнатись з місця до 100 км/год. Більш потужній версії знадобиться всього лише 3,7 секунди, щоб зробити те саме.

Одномоторний Smart #3 має запас ходу на одному заряді батареї у 455 кілометрів за циклом WLTP, тоді як модель з парою електродвигунів може проїжджати лише 435 км. Електромобіль підтримує швидкісну зарядку постійного струму потужністю 150 кіловат. Це дозволяє заряджати тяговий акумулятор машини від 10 до 80 відсотків ємності всього за 30 хвилин.

Автовиробник також випускає спеціальну версію 25th Anniversary Edition на честь 25-річчя бренду. Заснований на топовій моделі Brabus, видання 25th Anniversary Edition має панорамний дах Galaxy, оновлені світлодіодні фари, та спеціальні двоколірні чорно-білі шкіряні сидіння.

Як модель Brabus, так і комплектація 25th Anniversary також пропонуватимуть опційні елементи оснащення, серед яких 12,8-дюймовий сенсорний дисплей, 9,2-дюймова цифрова панель приладів, 10-дюймовий проекційний дисплей та аудіосистема Beats на 13 динаміків.

Відомо, що новинка надійде в продаж до кінця 2023 року, роздрібні ціни стануть відомі ближче до появи машин у автосалонах бренду.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, повнопривідний електрокросовер Smart #1 Brabus матиме 428 сил та 560 км запасу ходу.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version