Menu
in

Вперше на електромобілі: король дрифту Кеїчі Цучия покаже майстер-клас на Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai повідомив, що легендарний “Король дріфту” Кеїчі Цучия пілотуватиме нещодавно представлений Ioniq 5 N на змаганнях World Time Attack Challenge.

Кеїчі Цучия приписують виведення мистецтва дрифту на світову арену, частково завдяки відео, знятому наприкінці 1970-х років, на якому він “ковзає” на своїй Toyota AE86 японськими гірськими дорогами. У 1980-х він брав участь у Всеяпонському чемпіонаті з кузовних гонок, і на останньому колі кожної гонки дрифтував на своїй машині, щоб розважити натовп. Окрім того, він заснував професійну дрифт-серію D1 Grand Prix.

Етап World Time Attack Challenge у Австралії, який пройде у комплексі Amaroo South, також послужить місцем для місцевої презентації Ioniq 5 N. Кеїчі Цучия оцінить електронний диференціал підвищеного тертя та “оптимізатором” дрейфу Hyundai N, а також функцію імітації вимкнення зчеплення, що робить електромобіль дуже легким та безпечним у дрифті.

Кеїчі Цучия протягом своєї кар’єри пілотував автомобілі різних марок, але навіть у віці 67 років він досі може керувати автомобілем на межі можливостей.

Відомо, що Кеїчі Цучия проведе дві 10-хвилинні демонстраційні сесії в кожен із двох днів заходу. Король дрифту також роздаватиме автографи фанатам.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Hyundai може перейти на зарядні порти Tesla.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version