Menu
in ,

Volkswagen випадково оприлюднили фото нового великого кросовера

Німецька марка виведе на ринок Європи новий великий кросовер довжиною понад 5 метрів.

Volkswagen почав випробування нової моделі для європейського ринку. Фото закамуфльованого прототипу таємничої новинки з тестового центру в іспанському Мартурелі опублікувала компанія Seat, яка входить до складу Volkswagen Group.

Прес-служба марки повідомляла, що Seat інвестує понад 30 мільйонів євро (35,7 мільйона доларів) в центр тестування силових агрегатів в Європі. Фото прототипу з німецькими номерними знаками, цілком ймовірно, опублікували випадково. Справа в тому, що випробувальний центр у Мартурелі використовується декількома марками Volkswagen Group.

Судячи з фото, Volkswagen розробляє щось середнє між кросовером та мінівеном. Чутки про те, що у марки з’явиться подібна модель ходять у мережі більше трьох років. У модельній лінійці марки такий автомобіль може замінити одразу дві моделі – універсал Golf Sportsvan і компактвен Touran.

Можливо, що на тести вивели «китайську» модифікацію європейського семимісного кросовера Volkswagen SMV, виробництво якого налагодять на FAW-Volkswagen в Китаї. Габаритна довжина кросовера складає 5160 мм, колісна база – 3000 мм. На китайському ринку SMW запропонують з 2.0-літровими моторами потужністю 186 і 220 к.с., семиступінчастою роботизованою коробкою DSG та повним приводом.

Як раніше повідомляв Autogeek, Volkswagen випустить новий електричний універсал Aero B.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version