Menu
in ,

Volkswagen готує електричну заміну легендарному Passat: з’явилися перші фото

Прототип Volkswagen Aero B потрапив в об’єктиви шпигунських фотокамер під час дорожніх випробувань.

Передбачається, що майбутній серійний електромобіль може стати наступником нинішнього Volkswagen Passat. Щоб приховати електричну сутність новинки, прототип Aero B замаскували під бензинову модель. Зокрема, використали бутафорську радіаторну решітку, хоча кузов явно зкроєний по електромобільним лекалами.

В цілому, зовні Aero B схожий на Volkswagen ID Space Vizzion Concept, який дебютував восени 2019 року, та на актуальні моделі ID-лінійки. В основі новинки лежить платформа MEB, яку використовують всі електромобілі Volkswagen.

На ринку Aero B запропонують в кузові седан та універсал із заднім та повним приводом. Також очікується спортивна версія з приставкою GTX. На ринку серійний Volkswagen Aero B з’явиться у 2023 році.

Нагадаємо, що кілька днів тому генеральний директор Volkswagen Ральф Брандстаттер підтвердив серійне виробництво хот-хетча ID.3 GTX, який отримає силову установку спортивного кросовера ID.4 GTX. Крім того, анонсована поява ще більш потужного ID.3 R, який вже знаходиться в розробці. Його дебют заплановано на 2024 рік.

Як раніше повідомляв Autogeek, новий бюджетний електромобіль Volkswagen ID. Life оцінили у 20 000 євро.

За матеріалами: InsideEVs

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version