Menu
in

Від $33 000: електричний кросовер Cadillac Optiq розкрив усі подробиці

Компанія Cadillac розкрила усі подробиці про компактний електричний кросовер Optiq. Новинка розмістилась у модельній лінійці бренду нижче Lyriq, і стане найдоступнішим електричним кросовером компанії.

З точки зору розміру, модель має довжину 4822 мм, ширину 1912 мм і висоту у 1644 мм, а колісна база авто становить 2954 мм. Це означає, що модель на 178 мм коротша за Lyriq і має на 140 мм меншу колісну базу.

Інтер’єр авто вирізняється 33-дюймовим вигнутим дисплеєм. Покупці також знайдуть шкіряне кермо з підігрівом, а також шкіряні передні сидіння з підігрівом і вентиляцією. Пасажирам також доступний двозонний клімат-контроль, 126-кольорова система освітлення та аудіосистема AKG. Водій Cadillac також зможе скористатись бездротовим зарядним пристроєм для смартфона та цифровим дзеркалом заднього виду.

Для машини доступні дві різні силові установки. Базова версія оснащена акумуляторною батареєю ємністю 68,4 кВт*год, що забезпечує запас ходу в районі 536 км за циклом CLTC. Акумулятор живить передній електродвигун потужністю 241 к.с., який дозволяє кросоверу розганятися з місця до 100 км/год за 7 секунд і розвивати максимальну швидкість у 180 км/год.

Китайські споживачі також можуть вибрати “дальнобійний” варіант з акумулятором ємністю 79,7 кВт*год, що забезпечує запас ходу у 600 км. Крім більшої батареї, цей варіант має систему повного приводу і силову установку потужністю 283 к.с. Завдяки додатковій потужності розгін від 0 до 100 км/год займає менше шести секунд.

За словами Cadillac, швидкісний зарядний пристрій може зарядити акумулятор від 20% до 80% всього за 33 хвилини.  Ціни на новинку починаються з 33 110 доларів і можуть сягати 37 254 доларів за авто зі збільшеним запасом ходу.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, власники Cadillac Lyriq можуть дистанційно додати електромобілю потужності.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version