Menu
in

В Україні стартували продажі кросовера Maserati Grecale: усі подробиці про новинку

В Україні стартували продажі гібридного кросовера Maserati Grecale. У компанії зазначають, що дизайн, розробка та виробництво Grecale, як і інших представників модельного ряду автомобілів Maserati, на всі 100% відбувається в Італії. Назва нового кросовера походить від терміну “Грекаль” – сильного, прохолодного середземноморського вітру. 

Grecale з 4846 мм у довжину, шириною 1948 мм та висотою 1670 мм має силует купе, адаптований до розмірів позашляховика. Повнопривідний Grecale оснащений найновішими варіантами двигунів.

В залежності від комплектації, це – двигун з системою “м’якого” гібриду MHEV об’ємом 2,0 літри і потужністю 300 к.с. (в комплектації GT)  або 330 к.с. (в комплектації Modena), або 3,0-літровий V6 Nettuno з вражаючими 530 к.с. (в комплектації Trofeo). 

У салоні Grecale розташовується 12,3-дюймовий TFT-екран панелі приладів, а також два дисплея на 12,3 і 8,8 дюйми по центру. У кожному автомобілі Grecale майстри звуку Sonus Faber італійської компанії Artisans of Sound, дотримуючись найвищих стандартів дизайну та технологій, створили динаміки, які є унікальними витворами мистецтва.

Наразі в Україні вже наявні дві версії Grecale: GT за роздрібною ціною 71 600 євро та Modena за 88 700 євро. Окрім того, для індивідуального замовлення доступний Grecale у версії Trofeo за ціною 117 000 євро.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Maserati суттєво затримує розробку електричного седана Quattroporte.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version