Menu
in

В США організували безконтактну доставку овочів на безпілотних Ford Fusion

Ford recently teamed up with The Education Fund, a local non-profit in Miami-Dade County, building on previous business pilots to now conduct deliveries with our self-driving vehicles in autonomous mode.

Безпілотні гібриди Ford Fusion доставляють овочі та фрукти школярам.

Безпілотні гібриди Ford Fusion приймають участь у програмі Food Forests for Schools, в рамках якої Ford спільно з Argo AI та некомерційним освітнім фондом округу Майамі-Дейд організували безпілотну доставку продуктів школярам та їхнім родинам.

У проекті беруть участь 50 сімей, яким безпілотники Ford Fusion один раз на тиждень доставляють свіжу зелень, овочі та фрукти, вирощені на невеликих городах шкільних закладів. До пандемії ці продукти відправлялися до шкільних столових. Наразі ситуація змінилася і вони поїдуть до школярів додому.

Пілотний проект триватиме вісім тижнів. В ході експерименту Ford планує оцінити можливості впровадження безпілотників у бізнес-проекти. З цією метою під час доставки на водійському сидінні знаходиться співробітник, який стежить за діями електроніки. При цьому автомобіль пересувається повністю самостійно. Друга людина вивантажує пакети з продуктами біля потрібних дверей.

Раніше завдяки компанії Ford у Майамі стартували проекти з безконтактної доставки інтернет-замовлень, страв з ресторанів та товарів із магазинів Walmart.

Як раніше повідомляв Autogeek, безпілотні роботи прийняті на службу до KFC.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version