Menu
in

В Китаї зійшов з конвеєра перший повністю електричний BMW iX3

В китайському Шеньяні на заводі BBA Plant Dadong виготовили перший повністю електричний BMW iX3.

Запуск виробництва відбувся ще 29 вересня.

«Сьогодні ми починаємо виробництво BMW iX3, першої чисто електричної моделі нашого основного бренду BMW. Завдяки такій виробничій системі, орієнтованої на високу якість, ми можемо поставляти те, що клієнти по всьому світу вимагають від автомобілів преміум-класу», – заявив Франц Деккер, керівник підрозділу технологій і виробництва BBA.

Виробничий комплекс BBA в Шеньяні крім інтелектуального виробництва та новітніх технологій обладнаний комплексною системою управління якістю. Ця спеціальна «концепція відсутності дефектів» гарантує відповідність високим вимогам світового ринку електричної мобільності.

Так, на заводі ретельно перевіряють усе: від акумулятора до готового автомобіля, щоб гарантувати безпеку BMW iX3. Протягом процесу збірки автомобіля відбувається 128 механічних випробувань та 994 перевірки функціональності програмного забезпечення – це дозволяє забезпечити високу якість високовольтних батарей протягом усього життєвого циклу. 

Окрім того, 140 функціональних тестів перевіряють кожен аспект автомобіля під час розгону, зокрема, в дорожніх умовах і на кам’янистій дорозі. В результаті BMW iX3 добре підходить для всіх типів доріг і відповідає високим вимогам різних умов керування.

BBA виробляє повністю електричний BMW iX3 на тій же лінії, що і BMW X3 з двигуном внутрішнього згоряння, щоб забезпечити високий рівень ефективності та гнучкості виробництва.

Протягом всього проекту BMW iX3 відділи досліджень і виробництва, закупівель і виробництва BMW Group тісно співпрацювали з BBA.

В BMW підкреслили, що власники цінують здатність автомобілів преміального класу дивувати і надихати. Саме тому було створено додаток myBMW UA, спільний продукт BMW Group і «АВТ Баварія Україна».

Додаток myBMWUA – це цифрове вимірювання бренду BMW, що відкриває світ нових можливостей для власників авто і палких прихильників бренду в Україні.

Деякі моделі, котрі перебувають в експлуатації, також можуть бути дооснащені даною телематичною функцією. Власники можуть проконсультуватися в офіційних дилерів BMW на предмет можливості дообладнання своїх автомобілів. Встановивши мобільний додаток myBMW UA ви будете на зв’язку з Вашим автомобілем і світом BMW.

Як раніше повідомляв Autogeek, компанія BMW вирішила знову розширити виробництво акумуляторів у Німеччині

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version