Menu
in

Uber представив новий додаток для Uber Shuttle в Києві

Uber представляє новий додаток для користувачів Android в Києві. Окремий додаток під назвою «Uber Shuttle» було розроблено спеціально для сервісу Uber Shuttle, який був запущений в травні 2019 року для користувачів столиці.

Цей додаток дозволить зручніше і швидше переглянути доступні маршрути шатла, вибрати потрібний час посадки і забронювати місце для одного або декількох осіб.

Також з додатку Uber Shuttle ви можете перейти в Google Карти, де для вас буде побудований маршрут до зупинки, на яку прибуває шатл.

На даний момент в додатку Uber Shuttle є доступними 22 маршрути і 586 зупинок, які покривають всі райони міста. Додаток буде доступний безкоштовно в магазині Google Play з 27 лютого.

«Ми прагнемо розширити доступ до мобільної платформі Uber і надати людям максимально можливе і зручне використання наших послуг. Новий додаток дозволить швидше і простіше замовляти поїздки з Uber Shuttle, а також покращить досвід використання сервісу серед пасажирів», – говорить Георгій Соколянський, Голова з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі.

Після запуску нового додатку Uber Shuttle, основний додаток Uber залишиться так само доступним в Києві і буде працювати в звичайному режимі, пропонуючи такі послуги компанії, як UberX, Uber Green, Uber Select і Uber Shuttle для користувачів iOS і Android.

Uber Shuttle буде доступний по буднях з понеділка по п’ятницю, як в додатку Uber, так і в Uber Shuttle.

«Жителі Києва хочуть мати доступ до широкого вибору доступних, безпечних і стійких варіантів мобільності. Надаючи такі сервіси, як Uber Shuttle і Uber Green, ми можемо запропонувати їм реальні альтернативи використання особистих автомобілів і залучити більше людей до меншої кількості автомобілів. Таким чином, ми можемо допомогти українським містам боротися з такими проблемами, як затори і забруднення навколишнього середовища», – говорить Георгій Соколянський, Голова з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі.

Київ став першим і єдиним містом в Європі, де в даний час доступний Uber Shuttle.

Крім сервісу Shuttle, Uber в Києві пропонує також UberX, Select, Black, Van і недавно запущений електричний сервіс Uber Green.

Минулого року Uber також представив сервіс доставки їжі Uber Eats на українському ринку.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version