Menu
in

У Volkswagen пояснили, чому необхідно випускати плагін-гібриди

Темпи росту популярності електромобілів в останні місяці дещо сповільнились. Це змусило кілька компаній переглянути свої плани та навіть відступити від часових рамок переходу на електрику.

Volkswagen приєднується до автовиробників, які оспівують плагін-гібриди, оскільки генеральний директор бренду Томас Шефер нещодавно сказав, що компанії  все ще потрібна ця перехідна технологія.

“Батарейно-електричний привід на даний момент трохи вирівнюється, а темпи його популярності сповільнюються. Колись гібриди вважалися справою минулого, але протягом останніх шести місяців раптом усі хочуть купити саме гібриди”, – зазначив Шефер.

Враховуючи настрої споживачів, Шефер сказав, що він дуже радий, що компанія вирішила продовжити пропонувати гібридні версії Golf, Passat і Tiguan. Він також припустив, що плагін-гібриди, ймовірно, випускатимуться навіть довше, ніж спочатку очікувалося. Однак компанія згодна з твердженням, що це лише міст до ери електрики.

Це говорить про те, що компанія продовжить використовувати ту саму базову гібридну силову установку, оскільки, за словами керівника компанії, ще остаточно невідомо, коли майбутнє буде “абсолютно” електричним.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, оновлений електромобіль Volkswagen ID.3 Pro S отримав швидшу зарядку.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version